Despre noi

Crearea modelelor de top – acesta este obiectivul agentiei COLORS. Experienta, putine vorbe si multe fapte – sunt prioritatile care ne reprezinta in afacerea COLORS MODELS. Fondata in 2021 de catre Stefan Farrell, cu mai mult de 25 ani de experienta in industria modelling-ului romanesc, COLORS Models a ajuns imediat in topul celor mai recunoscute agentii de modelling profesioniste din Romania.

COLORS Models se adreseaza modellingului feminin si masculin, cu acces exclusiv international. COLORS reprezinta modele profesioniste si ofera o gestionare exceptionala: sustine incepatorii cu stagii de pregatire inovatoare, ofera contracte in modeling si nenumarate oportunitati de promovare.

Cu un portofoliu mare de clienti, care include cele mai prestigioase brand-uri internationale si romanesti, COLORS Models are success in toate ramurile modei: campanii, editoriale, prezentari de moda, cataloage, reclame TV, festivaluri de moda respectiv organizatorii CFW – CITY FASHIONN WEEK singurul eveniment de moda din Romania care face parte din circuitul international al prezentarilor Milan, Paris, Londra Fashion Week.

COLORS este singura agentie de modele din Romania care nu percepe taxe de casting si tine cont de situatia scolara a modelului.

Pentru orice fel de colaborare trimite un scurt e-mail la info@colorsmodels.ro