Inscrierea directa se poate face si pe site prin intermediul formularului unde se vor atasa minim 3 fotografii recente. (pozele nu trebuie sa fie facute de un fotograf profesionist)

Exista si posibilitatea de a trimite pe adresa stefan@colorsmodels.ro fotografii de la sedinte foto sau ocazii speciale si datele personale (nume, varsta, inaltime, telefonul unde puteti fi contactat.

COLORS Models organizeaza periodic caravane in tara pentru selectionarea noilor talente potrivite unei cariere de model international. Intermediem, in mod constant, peste 20 de modele, pe diferite piete precum: New York, Londra, Paris, Milano, Atena, Barcelona, Madrid, Hamburg, Munchen, Singapore, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Seoul, Istanbul.

Colaborarea cu agentia noastra incepe dupa o evaluare care consta intr-un interviu la sediul nostru sau pentru ocazii speciale ne vom deplasa noi in alte orase decat Cluj Napoca.

Toti cei care vor sa colaboreze cu noi trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii si calitati:

– Fete – peste 172 cm;
– Baieti – peste 183 cm;
– Varsta – intre 14 si 22 de ani;
– INFATISARE PLACUTA;
– CARISMA;
– SERIOZITATE.

Chiar daca ai peste 22 de ani, arati foarte bine si consideri ca ai toate sansele pentru o cariera internationala de model, nu ezita sa incerci!

Minorii pot sa vina insotiti de un parinte sau tutorele legal. Nu se percep nici un fel de taxe de selectie!

Become a model